вторник, 28 октября 2014 г.

«Золотого урожаю знов до нас прийшла пора»

26 жовтня сільська бібліотека с.Білий Рукав в співпраці з сільським клубом та ЗОШ І-ІІІ ст. провели свято осені «Золотого урожаю знов до нас прийшла пора».
На площадці, біля школи кожен клас оформив свою виставку, на якій красуються композиції зі всього , що нам дарує матінка-природа та дари осені. Це виставка-продаж. Тут кожен, хто прийшов на свято може придбати все, що йому сподобається. Учні хваляться один на перед одного як, що і де вони знаходили для композицій. Звучать позивні свята. Діти всі дуже схвильовані , адже всі хотять перемогти.  Дівчата старшокласниці в вишитих сорочках виконали пісню «Як ми ярмаркували» та пригостили всіх присутніх випічкою з яблуками  та осінніми ягодами. Усі гості свята підходили до столів , де розташувався овочевий ярмарок . За столами стояли продавці, гостей зустрічали господині з піснею «Господиня гарна я». Потім кожен клас захищав свої композиції піснями, віршами, показували сценки.                  
Свято добігало кінця, гості подякували всім учасникам свята, які виготовили такі цікаві композиції, побажали всім здоров’я , а Осені і Урожаю бути щедрими для людей.  



Комментариев нет:

Отправить комментарий