среда, 15 апреля 2015 г.

Всеукраїнська акція
«Бібліотека українського воїна»

Шановні краяни та гості міста!

 Для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців Міністерством культури України  ініційована  Всеукраїнська  акція «Бібліотека українського воїна».
 У ході проведення Акції будуть прийматися та передаватися до бібліотек військових частин Збройних Сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил.
         В Акції братимуть участь бібліотеки сфери управління Міністерства культури України усіх регіонів країни; громадські організації, зокрема Українська бібліотечна асоціація; волонтерські організації; користувачі публічних бібліотек, інші фізичні особи.
            Координатором Акції визначено Національну парламентську бібліотеку України, співкоординатором у Вінницькій області визначена ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, а у районах області – центральні районні (міські)  бібліотеки.

Запрошуємо Вас взяти участь  у Акції та подарувати нашим воїнам книги, які будуть передані до  військових частин ЗСУ.
Зібрання подарованих книг проводиться у Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих, за адресою:  м.Хмільник , вул.Леніна, 12., тел.: (04338)2-26-58, електронна скринька  Biblioteka-Hmilnuk@і.ua.



Комментариев нет:

Отправить комментарий