пятница, 10 февраля 2017 г.

«Чуєш, брате, Україна плаче»
.
Сьогодні, як ніколи раніше, актуальною є тема миру в нашій багатостраждальній Україні. Живучи під мирним небом, у злагоді один з одним,  ми навіть не замислювались над тим, що може нести з собою війна.  Події останніх  місяців  в котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. 
9 лютого 2017р проведено уроку мужності «Чуєш, брате, Україна плаче» в приміщенні Березнянської сільської бібліотеки. Участь у заході взяли Романюк Н.В. – сільський голова, Слободяник А.І. – вчитель Березнянської школи, учні 9 – 11 класів і захисники  нашої Батьківщини – воїни АТО, це наші земляки Цибух В.О., Роздорожнюк А.С., Гусар О.В. Щирим і хвилюючим було спілкування молоді з воїнами-земляками, які розповіли присутнім про свою службу в ЗСУ, про міста і села, де їм довелося перебувати під час служби.

Ведуча бібліотекар Галина Паращук подякувала нашим воїнам за їхній військовий обов’язок  і громадянський подвиг, діти вручили воїнам квіти і всі разом хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв, які віддали життя за свободу і мир на нашій землі.



Комментариев нет:

Отправить комментарий