среда, 22 января 2014 г.

          Світоч української літератури
   9 січня 2013 року в Терешпільські сільській бібліотеці Хмільницького району відбулася літературно – музична година «Вогненне слово Тараса» присвячена 200 – річчю від дня народження великого сина української землі  Тараса Шевченка. 

24 роки кріпацької неволі, 10 років солдатчини, 13 літ каторжної праці – ось головні етапи його трагічного життя. Доля не шкодувала йому страждань, але не перетворила золото його душі на іржу. Поезія Шевченка багатогранна. В цьому мали змогу переконатися присутні на заході, прослухавши вірші, які приготували його учасники учні 7 класу ЗОШ с. Терешпіть Григориця Ірина, Ткачук Анастасія та ін..

Виявляли знання літературної спадщини поета і спритність в командному змаганні під час проведення літературної вікторини “Що ви знаєте про творчість Тараса Шевченка?” учні  6 – 8 класів. Вікторину провела вчителька української літератури ЗОШ с.Терешпіль Городецька Неля Романівна.

         Сільський  бібліотекар Михаленчук Тетяна познайомила присутніх з переглядом літератури «Шевченко – геній українського народу»



Комментариев нет:

Отправить комментарий