вторник, 1 июля 2014 г.

Тарас Шевченко : «Кобзар - пророк

20 червня в  Білорукавській сільській бібліотеці у рамках відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка було  проведено перегляд літератури - «Тарас Шевченко : «Кобзар - пророк».
        Метою заходу є гідне відзначення ювілею нашого геніального земляка та залучення широких верств населення до творчої спадщини Великого Кобзаря. З великою увагою та цікавістю присутні слухали про Шевченка не лише борця,а й ніжного й вразливого душею ,чистого серцем лірика. Про нелегке дитинство Тараса Шевченка,його любов до рідного краю,до місця де він народився та виріс.       
       Присутні мали можливість переглянути підібрані матеріали,ознайомитися з постійно діючою книжковою виставкою «Шевченко - провідник долі». Діти також показали свої знання в творчості Шевченка. Задоволенням декламували кращі твори  Шевченка ,які є цінним духовним надбанням і не втратили своєї актуальності.
       Гортаючи сторінки Кобзаря ,читачі полинули у чарівний світ Шевченкового слова. Завдяки Шевченківським читанням учасники заходу отримали чудову нагоду насолодитися поезією, доторкнутися до «слова вічного,слова, невмирущого своєю правдою, невід цвітною художньою красою…».








Комментариев нет:

Отправить комментарий